HomeBREAKING NEWSUn băiat de 12 ani a fost înjunghiat || Bătaie în parcarea...

Un băiat de 12 ani a fost înjunghiat || Bătaie în parcarea unui mall din Șelimbăr

În această zi, peste 20 de persoane au fost implicate într-un scandal, în parcarea unui mall din Șelimbăr din județul Sibiu, în urma căruia un băiat de 12 ani a fost înjunghiat, iar ulterior a ajuns la spital.

Agenții de poliție au fost solicitați să intervină în urma apelului la numărul unic de urgență, în incinta parcării centrului comercial din Șelimbăr, unde mai multe persoane au fost implicate într-o bătaie.

„Astăzi, în jurul orei 14:08, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Șelimbăr mai multe persoane sunt implicate într-o altercație. La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJSibiu.

Un băiat de 12 ani a ajuns la spital, în urma scandalului, cu multiple plăgi înjunghiate.

Scandalul în care au fost implicate peste 20 de persoane, ar fi pornit de la un conflict mai vechi.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru audieri, fiind bănuite că fac parte din clanuri rivale.

În continuare, cercetările vor stabili exact împrejurările care au stat la baza conflictului, urmând să fie luate măsurile legale conform competenței.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI...
- Advertisment -spot_img

ȘTIRI POPULARE