HomeBREAKING NEWSFlorin Cîțu: După congres, suntem un partid unit. Ne vom concentra toate...

Florin Cîțu: După congres, suntem un partid unit. Ne vom concentra toate eforturile în două direcţii: dezvoltarea României şi către inamicul nostru etern – PSD”

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat că imediat după congresul din data de 25 septembrie, PNL va reprezenta un partid mult mai puternic și unit, care își va canaliza toate eforturile în două direcții cheie: dezvoltarea României și „inamicul etern”, Partidul Social Democrat.

Acesta a mai punctat facptul că va sta la Putere pentru a face reforme, fiind singurul partid capabil să faca acest lucru.

„Noi avem curajul să reformăm România. Noi nu spunem doar aşa că noi murim cu alţii de gât până la guvernare, până facem reforme. Noi stăm la guvernare şi facem reforme, nu plecăm de aici. Suntem singurul partid care poate face asta şi nu dăm înapoi de la reformă şi investiţii. Eu cred foarte mult în România liberală, cred că este singura soluţie de a scoate acele zone din România care au rămas nedezvoltate şi să poţi să scoţi aceste zone nu înseamnă decât să investeşti.    E ceea ce am făcut anul trecut, un pariu pe care l-am prezentat anul trecut şi am spus dacă investim, ieşim din criza asta foarte bine şi aşa a fost. Trebuie să continuăm să investim şi veţi vedea că rezultatele vor fi pe măsură. Peste tot în lume unde au fost făcute reforme şi au fost făcute investiţii au beneficiat toţi oamenii”, a spus acesta.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI...
- Advertisment -spot_img

ȘTIRI POPULARE